Bio i contacte – Adrià Espi

Sobre mi

Sóc Adrià Espí i escric i dirigisc. De Xàtiva, del 1992. He viscut molts anys al costat d’una funerària, potser per això he naturalitzat tant la mort i m’encanta l’humor negre. He escrit per a tele (programa i ficció) i he dirigit ficció. He treballat amb professionals com Andrés Hispano, Toni Canet, Jorge Goldenberg o Marc Crehuet, dels quals he aprés i he cultivat la passió per l’audiovisual. També he escrit un llibre de relats, camp que seguiré cultivant perquè m’encanta la immediatesa de la literatura.

Puc escriure en qualsevol format i gènere però el que més m’agrada és la comèdia “peculiar”: jugant amb la fantasia (m’encanten els miracles i les marededéus), l’humor negre o carregada de drama (el gènere dramedy, amb el qual ens movem còmodament amb el meu amic i company d’escriptura; Joel C. Pineda).

He viscut a Barcelona molts anys i actualment estic a València, però a saber on pare en unes setmanes… Si vos interessa el meu perfil o voleu o donar-me feina, em podeu trobar al tren o a: adria.espi.marrahi@gmail.com o al meu Instagram @adriespi_